Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Ovnsbakt kylling med hvite bønner (Solo)


1 voksne

Kundens bilder

1 pakke Hermetiske hvite bønner
Ca. 0,5 ts Provençalsk krydder
1 ss Olivenolje (B)
2 ss Vann (B)
1 stk Tomat
1 stk Kyllingfilet
Ca. 0,25 ts Salt (B)
1 pakke Salatblanding 35g
1 pakke Parmesan 20g
Pepper (B)

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Sil laken av bønnene, skyll de raskt og legg de i en ildfast form.

Tilsett krydderblanding, olivenolje og vann. Bland godt.

Vask og grovhakk tomatene. Dryss de over bønnene.

Legg kyllingbrystet på toppen, press det litt ned i formen og krydre med salt. Sett det hele inn i ovnen. Stek i 30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Bruk en liten kniv for å sjekke om kjøttet er gjennomvarmet.

Vask og tørk salaten.

Det vil legge seg en god sjy i bunnen av formen, pass på å få den med over på tallerken.

Serveres med nyrevet parmesan, frisk salat og et dryss kvernet pepper etter smak.