Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Tacosalat med pulled pork og bønner


2 voksne

1 pakke Pulled pork
1 pakke Fullkornsris
Salt (B)
Vann (B)
1/2 Isbergsalat
1 Tomat
1/2 rødløk
1 pakke Hermetiske brune bønner

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Legg pulled pork i en ildfast form og bryt opp kjøttet i mellomstore biter med en gaffel eller lignende. Kjøttet skal ikke rives helt i stykker, bare deles i mindre biter for å redusere steketiden. Stek i ovn i ca. 20 minutter.

Kok ris etter anvisning på pakken.

Vask og tørk salat og tomat. Skrell og finkutt rødløk. Kutt tomat i små biter.

Hell bønner over i en sil eller lignende og skyll de raskt.

Del salaten i to og legg bladene utover et serveringsfat.

Ta kjøttet ut av ovnen og riv det i stykker med to gafler.

Bland kjøttet med ris, bønner, tomat og rødløk. Legg så blandingen over i salatskålene. Topp med rømme eller kesam om ønskelig.