Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Tacobowl med nachotopping


2 voksne

1 pakke Quinoablanding 150g
Vann (B)
Salt (B)
1 stk Sjalottløk
1 stk Tomat
1 pakke Kjøttdeig 360g fra Malmin & Orre
1.5 ss Stekeolje (B)
Ca. 1,5 ts Tacokrydder
1 boks Chilibønner
1 stk Isbergsalat
Salt (B)
Pepper (B)
1 pakke Nachos 50g

Kok quinoa som anvist på pakken.

Skrell og finkutt løk. Vask og grovhakk tomat.

Stek kjøttdeig og løk på sterk varme i en kjele sammen med stekeolje og tacokrydder i 3-4 minutter.

Tilsett grovhakket tomat og hele boksen med chilibønner. Kok under lokk i ca. 8 minutter og deretter i ca. 5 minutter uten lokk.

Vask salaten og legg bladene utover et serveringsbrett.

Når quinoa og kjøttsaus er ferdig kokt blandes de sammen og smakes til med salt, pepper og mer tacokrydder etter ønske.

Fyll salatbladene med kjøttfyllet og strø nachoschips på toppen rett før servering.