Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Søtpotettaco*


2 voksne

Bakepapir (B)
Søtpotet
Stekeolje (B)
Salt (B)
1 liten pakke Koriander
1 stk Lime
1 ss Sukker eller lønnesirup (B)
2 ts Husholdningseddik eller hvitvinseddik (B)
2 gulrøtter
1 bit kål
1 bit rødkål
1 pakke Hermetiske sorte bønner
3 ts Tacokrydder
1 pakke Tacotubs
1 glass Tacosaus

Sett ovnen på 200 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.

Skrell søtpoteten og skjær den i terninger på ca. 1x1 cm. Fordel søtpotetterningene utover stekebrettet, vend de godt i olje, krydre med et lett dryss salt, og stek i 10 minutter.

Grovhakk koriander. Rør sammen limesaft, sukker og eddik i en bolle.

Riv gulrøttene på den grove siden av et rivjern. Grovkutt kål og rødkål. Ha i grønnsakene og koriander, og vend det hele godt sammen.

Sil laken av bønnene.

Ta ut søtpotetene av ovnen, legg bønnene over og dryss over krydderblandingen. Rør det forsiktig sammen og stek videre i 10 minutter til.

Varm tacotubs etter anvisning på pakken og fyll de med søtpotet, bønner, friske og syrlige grønnsaker og tacosaus.