Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Ribollita


2 voksne

1 pakke Bacon i skiver
Matolje (B)
1 Løk
1/2 Hvitløk
2 Gulrøtter
1 pakke Hermetisk tomat ca. 400g
1 Grønnsaksbuljongterning (B)
3 dl Vann (B)
1 pakke Hermetiske hvite bønner
Salt (B)
Pepper (B)
 

Kutt bacon i terninger og fres i en gryte med litt matolje etter behov.

Skrell og finhakk løk og hvitløk. Tilsett sammen med baconet og
fres videre i 2-3 minutt.

Tilsett gulrot i skiver og hermetisk tomat sammen med buljong
og vann. La det hele småputre i ca. 10 minutter.

Sil vannet av de hvite bønner og tilsett i gryten, la det putre i 3
minutter til.

Smak til med salt og pepper.