Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Quesadillas med kylling og chilibønner


1 voksen

1 pakke Ris 75g
​1 ts Paprikapulver (B)
1/2 Rødløk
​1/2 Rød paprika
​2 ss Matolje (B)
1/2 pakke Chilibønner
Salt (B)
Pepper (B)
​1 pakke Lefser
​1 pakke Salatkylling 200g
​1 pakke Revet mozzarella
1 Tomat
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 ss Olivenolje (B)

Kok ris etter anvisning på pakken sammen med paprikapulver.

Skrell og kutt rødløk og paprika i strimler.

Stek paprika og løk i en panne på middels-høy varme sammen med matolje i ca. 5 minutter.

Tilsett chilibønner og la det småfrese videre i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.

Legg ut lefser og smør på chili beans miksen. Ha deretter over kylling og topp med litt ost før du legger en ny lefse på toppen.

Stek dette i en panne uten fett på middels varme til lefsene er blitt lett gylne. Snu forsiktig om på quesadillasen slik at den blir stekt på begge sidene. Quesadillasen er ferdig når osten er smeltet og alt inni er varmt.

Grovkutt tomat og vend sammen med olivenolje, salt og pepper.

Serveres quesadillas med nykokt ris og tomat.