Logg inn

Pulled pork på Naanbrød


2 voksne

1 pk Matpotet
1 ss Potetkrydder
2 ss Olivenolje (B)
1 pk Naanbrød
Bakepapir (B)
1 pk Pulled pork (550g)
2 Tomater
1 boks BBQ-saus
1 Agurk
1 pk Salatblanding

Fremgangsmåte

Forvarm ovn til 225 grader varmluft.

Kutt poteter i tynne båter og legg i en ildfast form. Vend potetbåtene i
olivenolje og krydre med potetkrydderet. Sett potetbåtene i forvarmet ovn i ca. 25 minutter.

Legg naanbrød på et stekebrett med bakepapir.

Legg pulled pork på en tallerken og bryt opp kjøttet i mindre biter med en gaffel.

Vask, og kutt tomat i tynne skiver. Legg tomatene på naanbrød sammen med pulled pork. Stek i ovn i ca. 10 minutter.

Ta ut naanbrød og topp med BBQ-saus, agurk og salat.

Servér med båtpoteter ved siden av.

Tips
Server gjerne retten med rømme eller creme fraiche.
Har du tid kan du gjerne sette sammen en coleslaw.