Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Pulled pork på Naanbrød


1 voksen

1 pakke Matpoteter
1/2 ss Potetkrydder
1 ss Olivenolje (B)
1 pakke Naanbrød
Bakepapir (B)
1 pakke Pulled pork
1 Tomat
1 pakke BBQ-saus
1/3 Agurk
1 pakke Salatblanding
Rømme eller creme fraiche (valgfritt)

Forvarm ovn til 225 grader varmluft.

Kutt poteter i båter og legg i en ildfast form. Krydre med potetkrydder og bland sammen med olivenolje. Sett potetene i forvarmet ovn i ca. 25 minutter.

Legg naanbrød på et stekebrett med bakepapir.

Legg pulled pork på en tallerken og bryt opp kjøttet i mindre biter med en gaffel.

Vask, og kutt tomat i tynne skiver. Legg tomatene på naanbrød sammen med pulled pork. Stek i ovn i ca. 10 minutter.

Ta ut naanbrød og topp med BBQ-saus, agurk og salat. Bruk gjerne litt rømme eller creme fraiche om ønskelig.

Servér med båtpoteter ved siden av.