Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Polentapai med grønnsaker*


2 voksne

6 dl Vann (B)
1 stk Buljongterning (B)
1 pakke Polenta 225g
1 stk Squash
1 stk Aubergine
1 glass Pastasaus
1 stor pakke Oregano
1 pakke Mandler 50g
2 ss Olivenolje (B)
Salt (B)
Pepper (B)

Sett ovnen på 200 grader.

Finn fram en paiform, ildfast form eller en springform med diameter på 20-24 cm.

Kok opp vann med grønnsaksbuljongterning i en gryte. Hell i polenta under omrøring og kok opp. Polenta spruter fort når det koker, så vær forsiktig. La det hele putre i 4 minutter under omrøring slik at det tykner skikkelig og fordel det deretter i bunn av formen.

Skjær squash og aubergine i skiver med tykkelse på cirka ½ centimeter.

Legg grønnsakene utover polentaen og hell over sausen.

Grovhakk oregano og mandler, og dryss på toppen. Hell over olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek i 25-30 minutter.