Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Pasta med sopp og røkt skinke


1 voksen

1 pakke Pasta Penne
Salt (B)
Vann (B)
1 pakke Aromasopp
1/2 ss Stekeolje
1 pakke Valnøtter
1 pakke Røkt Skinke á 100g
1 Tomat
1 pakke Spinat
1 pakke Estragon
1/2 ss Olivenolje (B)
Pepper (B)

Kok pasta som anvist på pakken.

Kutt soppen i fire og stek den på sterk varme i en stekepanne med stekeolje i ca 4 minutter, til den er gyllenbrun.

Knus nøttene grovt mellom fingrene og dryss de over stekepannen. Tilsett skinke og stek videre i 1 minutt. Skru av varmen og trekk pannen til side.

Vask og grovhakk tomat og tilsett i pannen.

Når pastaen er ferdig kokt siles vannet av og pastaen legges tilbake i kjelen. Tilsett spinat og soppblandingen.

Smak til med olivenolje og pepper. Grovkutt estragonbladene og dryss over før servering.