Logg inn

Pasta med sopp og bacon


1 voksen

1 pakke Pasta Penne
Salt (B)
Vann (B)
1 pakke Aromasopp
1/2 ss Stekeolje
1/2 pakke Valnøtter
1 pakke Bacon i terninger
1 Tomat
1 pakke Spinat
1/4 pakke Estragon
1/2 ss Olivenolje (B)
Pepper (B)

Fremgangsmåte

Kok pasta som anvist på pakken.

Stek bacon i en stekepanne på høy varme med stekeolje i ca. 4 minutter, til baconet er sprøtt.

Kutt soppen i fire og tilsett i pannen med bacon. Stek videre på høy varme i 3-4 minutter, til soppen er gyllenbrun.

Knus nøttene grovt mellom fingrene og dryss de over stekepannen.

Vask og grovhakk tomatene. Tilsett tomat i pannen.

Når pastaen er ferdig kokt siles vannet av og pastaen legges tilbake i kjelen. Tilsett spinat og soppblandingen i kjelen.

Plukk estragonbladene av stilken og grovkutt. Dryss estragon over og servér.

Tips:
Topp gjerne retten med revet parmesan.
Ønsker du en mer kremet blanding kan du tilsette fløte etter at baconet er ferdig stekt. La det koke til det tykner.