Logg inn

Pasta med sopp og bacon


1 voksen

1 pakke Pasta Penne
Salt (B)
Vann (B)
1 pakke Aromasopp
1/2 ss Stekeolje
1/2 pakke Valnøtter
1 pakke Bacon i terninger
1 Tomat
1 pakke Spinat
1 pakke Estragon
1/2 ss Olivenolje (B)
Pepper (B)

Fremgangsmåte

Kok pasta som anvist på pakken.

Kutt soppen i fire og stek den på sterk varme i en stekepanne med stekeolje i ca. 4 minutter, til den er gyllenbrun.

Knus nøttene grovt mellom fingrene og dryss de over stekepannen.

Tilsett bacon i stekepannen og stek videre i ca. 1 minutt. Skru ned varmen og trekk pannen til side.

Vask og grovhakk tomatene. Tilsett tomat i pannen.

Når pastaen er ferdig kokt siles vannet av og pastaen legges tilbake i kjelen. Tilsett spinat og soppblandingen i kjelen.

Plukk estragonbladene av stilken og grovkutt. Dryss estragon over og servér.

Smak til med olivenolje og pepper.