Logg inn

Pasta med reker og squash


1 voksen

1 pakke Pasta
Salt (B)
1/2 Squash
1/2 beger Reker
1/2 beger Rømmekolle
1 pakke Parmesan
Pepper (B)

Fremgangsmåte

Kok pasta som anvist på pakken. Ta vare på ca. 2 dl av kokevannet.

Vask squashen. Bruk en skreller til å strimle squashen i tynne skiver. Fortsett helt inn til kjernen. Legg strimlene på en tallerken. Kjernen kuttes i tynne skiver og legges med strimlene.

Sil laken av rekene.

Når pastaen er ferdig kokt og silt vendes rømmen inn. Juster konsistensen med noen spiseskjeer av kokevannet.
Tilsett reker og squash. Bland godt sammen.

Topp gjerne med litt nykvernet pepper og revet parmesan.

Tips:

Server gjerne retten med runstykker eller et godt brød med smør.
Ønsker du pastaen ’al dente’ (litt tyggemotstand) lar du pastaen koke litt kortere. Smak deg frem noen minutter før den er ferdig kokt
(i følge pakken).