Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Pasta med pølser og fetaost


1 voksen

1 pakke Pasta penne
Salt (B)
Vann (B)
1/2 Rødløk
1 Spisskål ca. 75g
1 Gulrot
2 Urtepølser
1 pakke bladpersille
1/2 glass Pastasaus
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1/2 pakke Fetaost

Sett ovnen på 230 grader varmluft. Kok pasta etter anvisning på pakken.

Skrell og kutt rødløk og spisskål i strimler. Skrell og riv gulrot på et grovt rivjern.

Legg rødløk, gulrot og kål i det kokende vannet sammen med pastaen når det gjenstår ca. 1 minutt av koketiden.

Kutt pølsene i fingertykke skiver og legg de i en ildfast form.

Sil vannet av pastaen og grønnsakene og legg det over i formen sammen med pølsene.

Tilsett grovkuttet persille, pastasaus, salt og pepper. Knus fetaost med en gaffel og dryss over formen.

Stekes i stekeovn i ca. 10-15  minutter, til osten er gyllenbrun.