Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Pasta Bolognese


1 voksen

1 pakke Fullkornspenne 125g
Salt (B)
Vann (B)
1 Sjalottløk, banan
1/2 Hvitløk uten fedd
1/3 Chili, rød
1/2 ss Stekeolje (B)
1 pakke kjøttdeig 180g fra Malmin & Orre
1/2 gl Pastasaus Arrabiata Eldorado
1/3 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1 pakke Parmesan 20g

 

 
 

Kok pasta som anvist på pakken.

Skrell og finkutt løk, hvitløk og chili. Stekes i en kjele med stekeolje på medium-lav varme i ca 2 minutter.

Tilsett kjøttdeig, skru opp varmen og stek til kjøttet er gjennomstekt.

Tilsett tomatsaus og la det putre i ca 5 min.

Smak til med salt og pepper.

Server med litt revet parmesan og gjerne litt hakket persille eller gressløk.