Handlekurv for uke 48 ТOTAL PRIS: 0.00 KR
RETT 1
Legg til
product
Legg til
RETT 2
Legg til
product
Legg til
RETT 3
Legg til
product
Legg til
RETT 4
Legg til
product
Legg til 15% rabatt for rett nr 4
RETT 5
Legg til
product
Legg til 25% rabatt for rett nr 5

Pasta Genovese


2 voksne og 2 barn

2 pakker Spekeskinke 80g
​Bakepapir (B)
2 pakker Tagliatelle 250g
1 pakke Sukkererter
2/3 glass Grønn pesto
1 pakke Parmesan 50g


 

Fremgangsmåte

Forvarm ovn til 200 grader.

Kok pasta som anvist på pakke.

Vask og kutt sukkerertene i 2-3 biter. Når det gjenstår ca. 2 minutter av koketiden, tilsett sukkerertene.

Fordel spekeskinken ut på et stekebrett med bakepapir og sett i forvarmet ovn til lett gyllin og sprø. Start med 4 minutter og stek videre etter behov.

Sil vannet av pasta og sukkerertene. Ta vare på litt av kokevannet for å justere konsistensen.

Bland kokt pasta og grønne bønner sammen med pesto og et par spiseskjeer av kokevannet. Smak til med litt pepper.

Serveres med sprøstekt spekeskinke og revet parmesan.