Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Parmesangratinerte kyllingbryst


1 voksen

1 pakke Kyllingfilet
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1 ss Rød pesto
1/4 pakke parmesan
1 pakke Pasta penne
Vann (B)
Salt (B)
1 Egg (B)
1/2 dl Melk (B)
1/4 pakke Parmesan
1/4 ts Salt
1/4 ts Pepper
1 pakke Salatblanding

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Legg kyllingbrystene i en ildfastform og gni de inn med salt, pepper og rød pesto.

Topp kyllingen med  parmesan og bak i ovn i ca. 20-25 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Bruk en liten kniv til å sjekke om kyllingen er gjennomvarmet.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Pisk sammen egg, melk, parmesan, salt og pepper i en bolle.

Sil vannet av pastaen og vend inn melkeblandingen. Rør godt sammen.

Serveres med parmesangratinert kylling og frisk salat.