Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Pølsestroganoff med fullkornsris


2 voksne

1 pakke Fullkornsris 150g
Vann (B)
Salt (B)
4 stk Nettmatpølser
1 stk Sjalottløk
1 stk Gul paprika
1.5 ss Stekeolje (B)
0.5 boks Tomatpuré
1 liten boks Hermetisk tomat
0.75 ts Paprikapulver (B)
1 dl Vann (B)
1.5 dl Kremfløte
Salt (B)
Pepper (B)

Kok risen som anvist på pakken.

Kutt pølsene i ½ cm tykke skiver.

Skrell og grovhakk løken. Vask og grovkutt paprika.

Stek løk, paprika og pølse i en kjele med stekeolje i ca. 5 minutter.

Tilsett tomatpuré og stek videre i 1 minutt.

Tilsett hakkede tomater, paprikapulver, vann og fløte.

Kok under lokk i ca. 15 minutter.

Smak til med salt og pepper, og servér med ris.