Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Pølsegryte med kikerter


2 voksne

1 Løk
0,5-1 Hvitløk
1 Grønn paprika
Olivenolje (B)
1 pakke Cherrytomater
1 pakke Hermetisk tomat 400g
1 pakke Hermetiske kikerter
1 pakke Kjøttpølser
Salt (B)
Pepper (B)
1 ts Honning (B)
 

Grovkutt løk, hvitløk og paprika.

Stek løk, hvitløk og paprika i en gryte med litt olivenolje på medium-sterk varme i ca. 2-3 minutter.

Del cherrytomater i to. Tilsett hermetisk tomat, kikerter og cherrytomater. La det småkoke i 10-15 minutter.

Kutt pølsene på skrått i biter på ca. 1-2 cm. Tilsett pølsene og kok videre i ca. 5 minutter.

Smak til med salt, pepper og eventuelt litt honning.