Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Ovnsbakte kyllinglår med potet- og brokkolimos


2 voksne

1 pakke Mandelpoteter 500g
Vann (B)
1 stk Brokkoli
4 stk Confiterte kyllinglår
1 stk Squash
1 stk Sjalottløk
0.5 ts Salt (B)
0.25 ts Pepper (B)

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Skrell potetene og kutt de i grove biter.

Legg de i en kjele og fyll opp med vann slik at det så vidt dekker.

Kutt brokkolistilken i skiver og toppen i buketter. Legg de i kjelen med potetene og kok under lokk i 10-15 minutter til alt er mørt.

Klipp opp pakken med kyllinglårene og legg alt innholdet i en stor ildfast form.

Vask og kutt squash i grove biter. Skrell og grovkutt løk.

Legg grønnsakene sammen med kyllinglårene og stek de i ca. 20 minutter.

Når potet og brokkoli er ferdig kokt moses de med en stavmixer eller med en potetstapper. Smak til med salt og pepper.

Server kyllinglårene med brokkoli- og potetmos, grønnsaker og stekesjyen som ligger i bunnen av den ildfaste formen.