Logg inn

Ovnsbakt polenta med grønnsaker og svin


2 voksne

8 dl Vann (B)
1 Grønnsaksbuljongterning (B)
1 pk Polenta
1 pk Parmesan
1 Squash
1 Rød paprika
1 Rødløk
2 ss Stekeolje (B)
2/3 glass Tomatsaus
1 pk Svinefilet

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 225 grader varmluft.

Kok opp vann og buljongterning. Når vannet koker piskes polentaen inn. Kok videre på medium varme under omrøring i 4 minutter.

Trekk kjelen til side. Rør halvparten av parmesanen inn i polentaen. Hell polentaen over i en ildfast form og fordel den jevnt utover.

Vask og kutt squash i skiver. Vask, rens og kutt paprika og løk i
strimler.

Stek grønnsakene i en glovarm stekepanne med stekeolje i 3 minutter.

Tilsett tomatsausen og kjøttet. Bland godt sammen og stek videre i 2 minutter til. Fordel det hele utover polentaen.

Dryss resten av parmesanen på toppen og stek i 10-12 minutter til
overflaten er gyllen og fin.