Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Ovnsbakt polenta med grønnsaker og svin


2 voksne

8 dl Vann (B)
1 terning Grønnsaksbuljong (B)
1 pakke Polenta 150g
1 pakke Parmesan 50g
1 stk Squash
1 stk Rød paprika
1 stk Rødløk
2 ss Stekeolje (B)
1 glass Tomatsaus
1 pakke Svin i strimler 360g

Sett ovnen på 225 grader varmluft.

Kok opp vann og buljongterning. Når vannet koker piskes polentaen inn. Kok videre på medium varme under omrøring i 4 minutter.

Trekk kjelen til side. Rør halvparten av parmesanen inn i polentaen. Hell polentaen over i en ildfast form og fordel den jevnt utover.

Vask og kutt squash i skiver. Vask, rens og kutt paprika i strimler. Skrell og kutt løken i strimler.

Stek grønnsakene i en glovarm stekepanne med stekeolje i 4 minutter.

Tilsett sausen og kjøttet. Bland godt sammen og fordel det hele utover polentaen.

Dryss resten av parmesanen på toppen og stek i 10-12 minutter til overflaten er gyllen og fin.