Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Ovnsbakt kylling med middelhavsgrønnsaker


2 voksne

1 stk Rødløk
0,5-1 stk Blomkål
1 stk Tomat
1 stk Squash
Bakepapir (B)
1 stor pakke Salvie
2 stk Kyllingfilet
3 ss Olivenolje (B)
0.5 ts Salt (B)
0.25 ts Pepper (B)
1 beger Urtedressing 100g

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skrell rødløken og kutt den i 1 cm tykke skiver. Vask og del blomkål i buketter. Vask og del tomater i fire. Vask og kutt squash i staver på ca. 3x5 cm.

Legg grønnsakene på et stekebrett kledd med bakepapir sammen med hele salvieblader og kyllingbrystene.

Vend godt inn med olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek i ca. 20- 25 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Bruk en liten kniv for å sjekke om kyllingen er ferdig.

Server kyllingen med bakte grønnsaker og urtedressing.