Logg inn

Nachos


1 voksen

1 pakke Kjøttdeig 180g fra Malmin & Orre
1 ss Stekeolje (B)
1 pakke Nachos chips
1 pakke Revet ost
1/3 Rødløk
1 Tomat
1/3 Chili, grønn
1 ss Olivenolje (B)
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1 beger Rømmekolle

Fremgangsmåte

Forvarm ovn til 225 grader varmluft.
 
Brun kjøttdeigen i en stekepanne på høy varme. Bruk stekeolje om ønskelig. Tilsett tacokrydder (se tips).
 
Fordel nachos-chips på ett stekebrett kledd med bakepapir, topp med kjøttdeig og revet ost. Stek i ovn i ca. 7-10 minutter, til osten er gyllen.
 
Salsa: Skrell og kutt rødløk i strimler. Grovkutt tomat. Finsnitt chili og bland sammen med rødløk og tomat. Fjern gjerne steinene i chilien for en mildere salsa. Smak til med olivenolje, salt og pepper, og bland godt sammen.
 
Server nachosen med hjemmelaget salsa og rømme.

Tips:
Tilsett gjerne mer tacokrydder etter ønske.

Topp gjerne nachosen med avokado i terninger (eventuelt guacamole).