Logg inn

Lasagne


2 voksne

1 pakke Tapaskjøttdeig fra Malmin og Orre på Klepp
1/2 Løk
1/2 Hvitløk
2/3 glass Pastasaus
Salt (B)
Pepper (B)
2/3 pakke Cottage cheese
1 dl Melk (B)
1 pakke Pastaplater
1 pakke Fersk mozzarella
1/2 Isbergsalat
1/2 Agurk
1 Tomat


 

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovn til 225 grader varmluft.

Finkutt løk og hvitløk.

Stek tapaskjøttdeig i en stekepanne på høy varme sammen med stekeolje, løk og hvitløk (se tips).

Tilsett pastasausen og la det koke opp. Smak til med salt og pepper.

Bland sammen cottage cheese og melk i en bolle.

Legg tapaskjøttdeig, cottage cheese og pastaplater lagvis i en ildfast form. Topp med fersk mozzarella revet i biter.

Bak i stekeovn i ca. 20 minutter. Vask og kutt salat, agurk og tomat.
Servér lasagne med frisk salat.

Tips
Stek gjerne tapaskjøttdeigen i to omganger om du har tid.
Server gjerne retten med rundstykker eller et godt brød med smør.
Tilsett gjerne flere grønnsaker i salaten, for eksempel mais, rødløk, avokado og lignende.