Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kyllingsandwich med krydderstekte poteter


1 voksen

Småpoteter 200g
1 ss Potetkrydder
2 ss Olivenolje
1 stk Kyllingfilet
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1/2 ts Paprikapulver (B)
1/2 ts Hvitløkspulver (B)
1 ss Stekeolje
1 Hjertesalat
1 Tomat
1/2 Rødløk
1 Baguette
1 beger Ranchdressing 100g

Forvarm ovn til 225 grader varmluft.

Del potetene i to og legg de i en lidfast form. Strø på potetkrydder
og olivenolje, bland sammen og bak i ca. 25 min i stekeovn, til potetene er møre.

Skjær kyllingen i store strimler og krydre med salt, pepper, paprikapulver og hvitløkpulver.

Stek kyllingen i en panne på middels-høy varme med stekeolje til den er gjennomstekt.

Riv bladene av hjertesalaten og skyll de i kaldt vann.

Skjær tomater i skiver, skrell og kutt rødløk i ringer.

Varm baguettene i ovn i ca. 2 min. Del baguettene i to på langs, smør på dressing og bygg sammen din egen favoritt.