Handlekurv for uke 35 ТOTAL PRIS: 0.00 KR
RETT 1
Legg til
product
Legg til
RETT 2
Legg til
product
Legg til
RETT 3
Legg til
product
Legg til
RETT 4
Legg til
product
Legg til 15% rabatt for rett nr 4
RETT 5
Legg til
product
Legg til 25% rabatt for rett nr 5

Kylling satay


2 voksne og 2 barn

1 pakke Ris
3 pakker Kyllingfilet
Grillspyd (B)
3 ss Sataysaus
1 1/2 ss Soyasaus (B)
1 1/2 ss Stekeolje (B)
Bakepapir (B)
1 bunt Reddik
1 Agurk
1 Rødløk
3/4 Lime
1 1/1 ss Olivenolje (B)
1 pakke Peanøtter
Salt (B)
Pepper (B)

Fremgangsmåte

Forvarm ovn til 200 grader varmluft. Kok ris etter anvisning på pakke.

Skjær kyllingen på langs i store strimler slik at de kan tres på spyd.

Tre kyllingen på spydene (valgfritt) og mariner i sataysaus, soyasaus og stekeolje. La kyllingen ligge i ca. 5 minutter.

Legg kyllingen på bakepapir og sett i stekeovn i ca. 8-10 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.

Vask og kutt reddik, agurk og rødløk i tynne skiver.

Bland sammen grønnsakene med saften av lime, olivenolje og peanøtter. Smak til med litt salt og pepper.

Servér kylling med ris, frisk salat og resten av sataysausen.