Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kylling satay


2 voksne

1 pakke Ris
2 pakker Kyllingfilet
Grillspyd (B)
2 ss Sataysaus
1 ss Soyasaus (B)
1 ss Stekeolje (B)
Bakepapir (B)
2/3 bunt Reddik
2/3 Agurk
2/3 Rødløk
1/2 Lime
1 ss Olivenolje (B)
1 pakke Peanøtter
Salt (B)
Pepper (B)

Forvarm ovn til 200 grader varmluft. Kok ris etter anvisning på pakke.

Skjær kyllingen på langs i store strimler slik at de kan tres på spyd.

Tre kyllingen på spydene (valgfritt) og mariner i sataysaus, soyasaus og stekeolje. La kyllingen ligge i ca. 5 minutter.

Legg kyllingen på bakepapir og sett i stekeovn i ca. 8-10 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.

Vask og kutt reddik, agurk og rødløk i tynne skiver.

Bland sammen grønnsakene med saften av lime, olivenolje og peanøtter. Smak til med litt salt og pepper.

Servér kylling med ris, frisk salat og resten av sataysausen.