Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kylling korma med fullkornsris


2 voksne

1 pakke Fullkornsris 150g
Vann (B)
Salt (B)
0,5-1 stk Blomkål
1 stk Sjalottløk
1.5 ss Stekeolje (B)
1.5 ts Krydderblanding til Kylling Korma
1/2 boks Kokosmelk
1 dl Vann (B)
0.5 terning Kyllingbuljong (B)
Nanbrød eller papadums (valgfritt)
2 stk Kyllingfilet
1 pakke Gule rosiner 40g
1 Salt (B)

Kok ris som anvist på pakken.

Vask og hakk blomkåltoppen opp i biter. Stilken kuttes i terninger på ca. 1x1 cm. Skrell og finhakk løk.

Stek blomkål og løk på sterk varme i en kjele med stekeolje i 4-5 minutter.

Tilsett krydderblanding, kokosmelk vann og buljongterning. Kok under lokk på medium varme i 10 minutter.

Varm nanbrød eller papadums etter anvisning på pakken (valgfritt).

Kutt kylling i terninger på ca. 2x2 cm. Tilsett kylling og gule rosiner i kjelen, rør godt og kok videre under lokk i 5 minutter. Smak til med salt og mer krydderblanding etter ønske.

Servér Kylling Korma med varm fullkornsris, og nanbrød eller papadums om ønskelig.