Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kjøttkaker i brun saus


2 voksne

1 pakke Kjøttkaker og brunsaus 660g
Vann (B)
1 pakke Småpoteter 400g
Vann (B)
Salt (B)
1 stk Brokkoli
2 beger Tyttebærsyltetøy

Kjøttkakene og brunsausen er pakket i en kokepose og posen kan legges rett i en stor kjele.

Fyll opp med vann og la det hele småkoke under lokk i ca. 15-20 minutter.

Vask og legg potetene i en kjele. Fyll opp med vann slik at det dekker med 3 cm og tilsett en halv teskje salt per liter vann. Kok under lokk i ca. 15 minutter til potetene er møre.

Kutt brokkoli i små buketter. Når det gjenstår ca. 3 minutter av potetenes koketid tilsettes brokkolien.

Når kjøttkakene er ferdig varmet klippes posen opp og kjøttkakene legges i en egnet serveringsbolle eller rett på tallerkener.

Servér med brokkoli, tyttebærsyltetøy og kokte poteter.