Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kikerter på gresk vis*


2 voksne

1 pakke Fullkornscouscous 150g
1 pakke Pitabrød
2 stk Sjalottløk
1 stk Hvitløk
3 stk Tomater
1 pakke Spinat 150g
1 liten pakke Bladpersille
1 liten pakke Mynte
1 pakke Kikerter 380g
2 ss Stekeolje (B)
1 ts Paprikapulver (B)
1 ts Malt spisskummen (B)
1 ts Tørket oregano (B)
1 stk Sitron
Salt (B)
Pepper (B)

Forbered couscous og pitabrød som anvist på pakkene.

Finhakk sjalottløk og hvitløk. Grovhakk tomatene. Grovhakk spinat, persille og mynte. Sil laken av kikertene og skyll de i kaldt vann.

Varm opp olje i en stekepanne. Ha i sjalottløk og la surre i 1-2 minutter.

Tilsett hvitløk, paprikapulver, spisskummen og oregano. La det surre i et 2-3 minutter til.

Ha i tomat og kikerter, og la det hele putre i 10 minutter.

Tilsett spinat, persille og mynte.

Smak til med saften av en sitron, salt og pepper, og servér med pitabrød og couscous.