Logg inn

Kikerter på gresk vis*


2 voksne

1 pakke Fullkornscouscous 150g
1 pakke Pitabrød
1 stk Sjalottløk
1/2 stk Hvitløk
3 stk Tomater
1 pakke Spinat 150g
1 pakke Bladpersille
1 pakke Mynte
1 pakke Kikerter
2 ss Stekeolje (B)
1 ts Paprikapulver (B)
1 ts Malt spisskummen (B)
1 ts Tørket oregano (B)
1 stk Sitron
Salt (B)
Pepper (B)

Fremgangsmåte

Forbered couscous og pitabrød som anvist på pakkene.

Finhakk sjalottløk og hvitløk. Grovhakk tomatene. Grovhakk spinat,
persille og mynte. Sil laken av kikertene og skyll de i kaldt vann.

Varm opp olje i en stekepanne. Ha i sjalottløk og la surre i 1-2
minutter.

Tilsett hvitløk, paprikapulver, spisskummen og oregano. La det surre i 2-3 minutter til.

Ha i tomat og kikerter, og la det hele putre i 10 minutter.

Tilsett spinat, persille og mynte.

Smak til med saften av en sitron, salt og pepper, og servér med
pitabrød og couscous.