Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Jegeromelett


2 voksne

6 Egg
1 dl Melk (B)
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1 pakke Bacon i skiver
1 ss Matolje (B)
1 pakke Aromasopp
1 pakke Babyspinat
1 Tomat
1 Vårløk
1 pakke Grove Håndverkere
1 pakke Salatblanding

Forvarm ovn til 200 grader.

Visp sammen egg, melk, salt og pepper.

Kutt bacon i grove biter og stek i en stekepanne på middels varme sammen med matolje til baconet begynner å få litt farge. Husk å bruke en stekepanne som tåler å være i stekeovnen.

Kutt soppen i 4 og stek sammen med baconet i ca. 2 minutter.

Tilsett spinat, grovkuttet tomat og finkuttet vårløk i pannen. Bland godt sammen.

Hell eggeblanding over i pannen og stek videre i ca. 2 minutter.

Legg pannen i forvarmet ovn i ca. 8-10 minutter, til eggeblandingen har stivnet. Varm rundstykkene i ovnen i 6-8 minutter.

Server Jegeromeletten med nystekte rundstykker og frisk salat.