Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Jærkebab med eple og yoghurtdressing


2 voksne

1 Rødt eple
1 pakke Svin i strimler
2 ss Stekeolje (B)
1/2 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 pakke Pitabrød
1 pakke Salatblanding
1 pakke Yoghurtdressing
1 pakke Alfalfspirer

Forvarm stekeovn til 200 grader varmluft.

Del eplet/eplene i to, skjær ut kjernen og kutt eplebitene i tynne skiver.

Stek svinekjøttet i en stekepanne med stekeolje i ca. 2 minutter.

Tilsett epleskivene og stek videre til kjøttet er gjennomstekt, ca. 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper.

Varm pitabrød etter anvisning på pakke. Vask salaten.

Server fylte pitabrød toppet med dressing og alfalfspirer.