Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Indisk blomkålsuppe med grønnkål og gulrot*


2 voksne

1 stk Blomkål
1 stk Rødløk
1 stk Hvitløk
1 pakke Grønnkål 200g
2 stk Gulrøtter
2 ss Stekeolje (B)
1 pakke Krydderblanding til Indisk blomkålsuppe
1 pakke Tørkede røde linser 50g
5 dl Vann (B)
1 stk Buljongterning (B)
1 boks Kokosmelk
Salt (B)
Pepper (B)

Rens blomkålen og del den i grove biter.

Ha blomkålbitene i en foodprosessor og kjør til konsistensen er smuldrete som couscous.

Grovhakk rødløk og hvitløk, snitt grønnkål og skjær gulrot i tynne skiver.

Varm opp olje til medium/høy varme i en gryte.

Tilsett rødløk, hvitløk, grønnkål og gulrøtter, og stek i 3-4 minutter mens du rører jevnlig.

Ha i krydderblandingen og la det surre videre i 1 minutt.

Ha i linser, blomkål, vann med buljongterning og kokosmelk, og la det hele koke opp.

La det koke til linsene er møre, dette tar cirka 15 minutter.

Smak til med salt og pepper.