Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Gulasjgryte


1 voksen

1 pakke Småpoteter
Vann (B)
1/2 ts Salt (B)
1/4 Løk
1/4 Hvitløk
1/2 Grønn paprika
2 ss Matolje (B)
1 pakke Kjøttdeig
2 dl Vann (B)
1/2 pakke Hermetisk tomat
1/2 kjøttbuljongterning (B)
1/4 ts Pepper (B)

Ha potetene i en gryte og fyll opp med vann slik at potetene dekkes. Kok med litt salt i ca. 20 minutter, til potetene er møre.

Skrell og grovkutt løk og hvitløk og legg i en gryte sammen med grovkuttet paprika. stek grønnsakene i matolje i ca. 3 minutter på middels varme.

Tilsett kjøttdeig og stek til den er gjennomstekt.

Ha i vann, hermetisk tomat og buljongterning.

Sil vannet av de kokte potetene og grovkutt. Bland potetene inn i kjøttgryten og la det hele koke videre i 2-3 minutter før du smaker til med pepper og eventuelt litt salt.