Logg inn

Grønnsakswok*


2 voksne

2/3 pakke Risnudler 250g
Vann (B)
Salt (B)
1 stk Paprika
2/3 Squash
2/3 Aubergine
2/3 Brokkoli
1 stk Sjalottløk
1/2 stk Hvitløk
2 ss Ingefær
1/2 stk Rød chili
1/2 dl Soyasaus (B)
1/2 dl Vann (B)
1 ss Brunt sukker eller sirup (B)
1 ss Maisstivelse (B)
1 pakke Kikerter
2 ss Stekeolje (B)
1 pakke Sesamfrø
1 beger iMat fraiche

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Kok nudlene etter anvisning på pakken.

Skjær paprika i skiver. Skjær squash og aubergine i to på langs og deretter i skiver.

Del brokkolien i buketter. Grovhakk løk. Finhakk hvitløk, ingefær og
chili.

Ha hvitløk, ingefær og chili i en liten skål og rør inn soyasaus, vann, sukker/sirup og maisstivelse.

Sil laken av kikertene og skyll de i kaldt vann.

Varm opp olje til høy varme i en wok eller stekepanne. Stek
grønnsaker og kikerter gylne - ta det gjerne i 2 omganger slik at
pannen ikke blir overfylt.

Legg grønnsaker og kikerter sammen i pannen, vend inn nudlene og hell over soyasaus-blandingen.

Bland godt sammen, dryss sesamfrø på toppen og servér med iMat fraiche.