Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Grønn minestrone*


2 voksne

1 pakke Arborioris 100g
Vann (B)
Salt (B)
1 stk Sjalottløk
1 stk Hvitløk
1 stk Fennikel
0,5-1 stk Squash
1 pakke Ferske grønne bønner
1 liten pakke Basilikum
1 liten pakke Mynte
2 ss Stekeolje (B)
5 dl Vann (B)
0.5 terning Buljongterning (B)
1 pakke Kikerter 380g
1 stk Sitron
Salt (B)
Pepper (B)
1 beger iMat fraiche

Kok ris som anvist på pakker.

Finhakk løk og hvitløk. Skjær vårløk i ringer. Skjær fennikel og squash i terninger. Skjær bønnene i 2-3 biter. Grovhakk basilikum og mynte.

Varm opp olje til medium/høy varme i en gryte.

Ha i sjalottløk, hvitløk, vårløk og fennikel og stek i 2-3 minutter til løken er blank.

Hell på 5 dl vann med buljongterning, squash og bønner og la det koke opp. La det koke i 2-3 minutter.

Hell laken av kikertene og skyll de i vann. Ha de i suppen, og la den koke videre i 2-3 minutter.

Rør inn basilikum og mynte, smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Servér suppen rykende varm med ris og fraiche på toppen.