Handlekurv for uke 10 ТOTAL PRIS: 0.00 KR
RETT 1
Legg til
product
Legg til
RETT 2
Legg til
product
Legg til
RETT 3
Legg til
product
Legg til
RETT 4
Legg til
product
Legg til 15% rabatt for rett nr 4
RETT 5
Legg til
product
Legg til 25% rabatt for rett nr 5

Fiskekaker med råkost, kokt blomkål og potet


2 voksne og 2 barn

1 pakke Småpoteter 600g
Vann (B)
Salt (B)
Bakepapir (B)
1 stk Blomkål
1 stk Fiskekaker
3 stk Gulrøtter
3 ss Vann (B)
1.5 ts Sukker (B)
3 ts Husholdningseddik 7% (B)
3 ss Smør (valgfritt)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Vask potetene og legg de i en kjele. Fyll opp med vann slik at det dekker med ca. 3 cm. Tilsett en halv teskje salt per liter vann. Kokes i 15-20 minutter under lokk til de er møre.

Del blomkål opp i små buketter. Når det gjenstår ca. 5 minutter av potetenes koketid legges de oppi gryten.

Legg fiskekakene på et stekebrett kledd med bakepapir. Stek de i ca. 10 minutter til de er gjennomvarmet. Bruk en liten kniv for å sjekke om de er ferdige.

Bland vann, sukker og eddik i en skål. Dette er dressingen til råkosten.

Vask og skrell gulrot. Riv den på et rivjern og bland inn i dressingen. 

Server fiskekakene med råkost, kokte poteter og smeltet smør etter ønske.