Logg inn

Enchiladas


2 voksne

1 ts Paprikapulver (B)
1 ts Salt (B)
1 pakke Ris
1 boks Tomatpuré
1 pakke Kjøttdeig 360g fra Malmin & Orre
1 pakke Lefser
1/2 Rødløk
1 Paprika
1/2 Chili, rød
1/2 pk Honning
2/3 boks Hermetisk tomat 400g
1 pakke Revet ost
1 pakke Salatblanding 50g
Lettrømme (valgfritt)
Tacosaus (valgfritt)

Fremgangsmåte

Forvarm ovn til 200 grader. Kok ris som anvist på pakken, sammen med tomatpuré, paprikapulver og salt.
 
Stek kjøttdeig sammen med finkuttet chili og grovkuttet rødløk og paprika. Tilsett ønsket mengde tacokrydder.
 
Tilsett hermetisk tomat og honning og la det småputre i ca. 2 min.
 
Fyll lefsene og legg dem i en ildfast form. Dryss over ost. Gratiner i ovn til osten er gyllen.
 
Servér enchiladas med nykokt ris og salat.

Tips:
Server gjerne retten med rømme eller salsasaus.
Bruk gjerne røkt paprikapulver for en kraftigere smak.
Tilsett gjerne flere grønnsaker i salaten
.