Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Chili Con Carne


2 voksne

1 pakke Kjøttdeig 360g fra Malmin & Orre
1/2 Løk
1 Paprika, rød
1 pakke Hermetiske brune bønner
1 pakke Hermetisk tomat 400g
2 dl Vann (B)
1/2 Jalapeño
1 pakke Parmesan 20g
1 pakke Nachos 100g
Creme fraiche (valgfritt)

Stek kjøttdeig med litt matolje.

Grovhakk løk og paprika.

Ha kjøttdeig, løk og paprika i en kaserolle. Tilsett hakket tomat, brune bønner og finhakket jalapenos. Kok i ca 15 minutter.

Topp med litt nachos chips, revet parmesan, og om ønskelig creme fraiche.

TIPS: Styrken på retten bestemmes av jalapenos - Vi har tatt utgangspunkt i middels sterk.