Logg inn

Chili Con Carne


2 voksne

1 pakke Kjøttdeig 360g fra Malmin & Orre
1/2 Løk
1 Paprika
1 pakke Hermetiske brune bønner
1 pakke Hermetisk tomat 400g
2 dl Vann (B)
1/2 Jalapeño
1 pakke Parmesan 20g
1 pakke Nachos 100g
Creme fraiche (valgfritt)

Fremgangsmåte

Stek kjøttdeig i en stekepanne med stekeolje.

Grovhakk løk og paprika. Finhakk jalapenos.

Ha kjøttdeig, løk, paprika og jalapeños i en kjele.

Tilsett hermetisk tomat, brune bønner, vann og spice mix (se tips). Kok i ca. 15 minutter.

Topp med nachos chips, revet parmesan, og creme fraiche eller rømme om ønskelig.

TIPS:

Styrken på retten bestemmes av jalapenos - Vi har tatt utgangspunkt i middels sterk.Smak gjerne til med mer av krydderblandingen.
Pass på at det ikke blir for sterkt for de minste.

Server gjerne med rundstykker eller et godt brød.