Logg inn

Burger med pulled pork og båtpoteter


2 voksne

1 pk Matpotet
1 ss Olivenolje (B)
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 pk Pulled pork (550g)
2 Maiskolber
2 ss Smør (B)
1/2 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 Tomat
2 Hamburgerbrød
1 pk Salatblanding
1 boks BBQ-saus

Fremgangsmåte

Forvarm ovn til 200 grader varmluft.

Skjær potetene i tynne båter. Vend båtene inn med olivenolje, salt og pepper og legg de i en ildfast form. Stek i ovn i ca. 25-30 minutter.

Åpne pakken med pulled pork og ha i en ildfast form. Bryt opp kjøttet
i mindre biter med en gaffel eller lignende. Ved å bryte opp kjø ttet vil
steketiden reduseres. Stek i ovn i ca. 15 min til det er gjennomvarmt.

Vend inn maiskolbene med smør, salt og pepper. Stek i en panne på
middels-høy varme i 4-5 minutter.

Stek maiskolbene i stekeovnen med potetbåtene i 6-8 minutter slik at de blir skikkelig gjennomvarme.

Skjær tomat i skiver. Varm burgerbrød i ovn i ca. 2 minutter.

Servér burgeren med salat, tomat og BBQ-saus, og maiskolber og poteter ved siden av.

Tips
Rester? Legg dette i en lukket beholder og oppbevar i kjøleskap. Retten smaker godt til lunsj dagen etter.

Bruk gjerne flaksalt og nykvernet pepper på potetene. Topp potetene med tørket oregano om ønskelig.