Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Burger med pulled pork og båtpoteter


1 voksen

1 pakke Pulled pork 180g
1 pakke Maiskolber
1 ss Olivenolje (B)
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 Hamburgerbrød
1 Tomat
1 pakke Matpoteter 200g
2 ss Olivenolje (B)
1/2 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 pakke Salatblanding 50g

Forvarm ovn til 200 grader varmluft.

Skjær poteter i båter. Vend båtene inn med olivenolje, salt og pepper og legg de i en ildfast form. Stek i ovn i ca. 25 minutter.

Kna sammen posen med pulled pork før du åpner den og legger det over i en ildfast form. Ved å klemme på pakken bryter du opp kjøttet og det blir fortere varmt. Stek i ovn i ca. 15 min til det er gjennomvarmt.

Vend inn maiskolbene med olivenolje, salt og pepper. Stek i en
panne på middels-høy varme i 4-5 minutter.

Stek maiskolbene i stekeovnen med potetbåtene i 6-8 minutter slik at de blir skikkelig gjennomvarme.

Skjær tomat i skiver, og varm burgerbrød i ovn i 2 minutter.

Servér burgeren med salat og tomat, og mais og poteter ved siden av.