Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Blomkålsuppe med stekte pølser og parmesan


2 voksne

1 stk Blomkål
1 stk Løk
1 stk Hvitløk
1 terning Kyllingbuljong (B)
2.5 dl Melk
4 dl Vann (B)
4 stk Italiensk salsicca
Bakepapir (B)
2 stk Grove rundstykker (Oppbevares i kjøleskap)
1 liten pakke Gressløk
1 pakke Parmesan 20g
0.33 ts Salt (B)
0.25 ts Pepper (B)

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Kutt blomkålen opp i små buketter. Skrell og grovhakk løk og hvitløk.

Legg løk, hvitløk, blomkål og buljongterning i en kjele og tilsett melk og vann. Kok under lokk i ca. 15 minutter til blomkålen er mør.

Legg pølsene på et stekebrett kledd med bakepapir og stek i 10-15 minutter til de er gjennomvarme. Når det gjenstår ca. 6 minutter legges kuvertbrødene inn.

Finhakk gressløken og riv parmesan.

Når blomkålen er ferdig kokt kjøres suppen glatt i en blender eller med en stavmixer.

Smak til med salt og pepper, og server med et dryss gressløk, revet parmesan, stekte pølser og kuvertbrød.