Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Bakt kyllingbryst med spicy kikertsalat


2 voksne

2 pakker Kyllingfilét
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1/3 ts Paprikapulver (B)
1 Hjertesalat
1 Tomat
1/2 Agurk
1 ss Olivenolje (B)
Salt (B)
1/2 Rødløk
1/2 Hvitløk
1/2 Chili
1 ss Olivenolje (B)
1 pakke Hermetisk kikerter
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1/3 ts Paprikapulver (B)

Forvarm ovn til 225 grader varmluft.

Legg kyllingen i en ildfast form. Vend inn salt, pepper og paprikapulver og stek i ovnen i ca. 12-14 minutter. Bruk en liten kniv for å sjekke om kyllingen er ferdig.

Vask og grovkutt hjertesalat, tomat og agurk. Bland sammen i en bolle med olivenolje. Smak til med litt salt om ønskelig.

Skrell rødløk og hvitløk. Kutt hvitløk og chili i tynne skiver.
Grovkutt rødløk. Stek hvitløk, chili og rødløk i en stekepanne med olivenolje i ca. 2 minutter på middels-høy varme.

Sil laken av kikertene og ha de oppi pannen med grønnsaker. Stek videre i 3-4 minutter. Tilsett salt, pepper og paprikapulver.

Server kyllingbryst med kikertblandingen og frisk salat.

Tips
Reduser mengden chili om du ønsker en mildere kikertsalat.