Logg inn

One-pot med kylling og fullkornspasta


1 voksne

1/2 Squash
1 Sjalottløk
1/2 Hvitløk
1 pk Fullkornsskruer
1 ss Olivenolje (B)
1/2 Grønnsaksbuljongterning (B)
3 1/2 dl Vann (B)
1 pk Hermetisk tomat
1 Kyllingfilet
1 ss Stekeolje (B)
1/4 ts Salt (B)
1 pk Bladpersille

Fremgangsmåte

Vask og kutt squash i terninger på ca. 2x2 cm. Skrell og kutt løk i
tynne skiver. Skrell og kutt hvitløk i tynne skiver.

Legg pastaskruene i en kjele, tilsett grønnsakene, olivenolje,
buljongterning, vann og hermetisk tomat. Kok under lokk i ca. 15
minutter til pastaen er ferdig. Rør om underveis.

Kutt kyllingfilet i 2x2 cm store biter. Legg de i en bolle og bl and inn
stekeolje og salt.

Stek kyllingbitene på medium-sterk varme i en stekepanne i ca. 6-8
minutter. Rør om underveis slik at bitene blir jevnt stekt.

Finhakk persille.

Når pastaen er ferdig kokt helles det hele over i en serveringsskål.
Bland forsiktig inn kyllingbitene.

Dryss over persille og servér.

Tips:

Ønsker du mer smak i gryten kan du krydre med litt
gurkemeie.
Ønsker du pastaen ”al dente” (litt tyggemotstand) kan
du redusere koketiden litt. Smak deg frem.
Når du er fornøyd er det viktig at pastaen skylles i kaldt
vann for å stoppe kokeprosessen.