Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

One-pot med kylling og fullkornspasta


1 voksne

1/2 Squash
1 Sjalottløk
1/2 Hvitløk
1 pk Fullkornsskruer
1 ss Olivenolje (B)
1/2 Grønnsaksbuljongterning (B)
3 1/2 dl Vann (B)
1 pk Hermetisk tomat
1 Kyllingfilet
1 ss Stekeolje (B)
1/4 ts Salt (B)
1 pk Bladpersille

Fremgangsmåte

Vask og kutt squash i terninger på ca. 2x2 cm. Skrell og kutt løk i
tynne skiver. Skrell og kutt hvitløk i tynne skiver.

Legg pastaskruene i en kjele, tilsett grønnsakene, olivenolje,
buljongterning, vann og hermetisk tomat. Kok under lokk i ca. 15
minutter til pastaen er ferdig. Rør om underveis.

Kutt kyllingfilet i 2x2 cm store biter. Legg de i en bolle og bl and inn
stekeolje og salt.

Stek kyllingbitene på medium-sterk varme i en stekepanne i ca. 6-8
minutter. Rør om underveis slik at bitene blir jevnt stekt.

Finhakk persille.

Når pastaen er ferdig kokt helles det hele over i en serveringsskål.
Bland forsiktig inn kyllingbitene.

Dryss over persille og servér.