Logg inn

One-pot med grove pølser og fullkornspasta


2 voksne

1/2 pakke Fullkornsskruer 500g
1 stk Aubergine
4 stk Nettmatpølser
1 bunt Vårløk
1 liten boks Hermetisk tomat
1 ss Olivenolje (B)
6.5 dl Vann (B)
0.5 stk Grønnsaks- eller oksebuljongterning (B)
0.33 ts Pepper (B)

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Legg pastaskruene i en kjele.

Kutt aubergine i 1x1 cm store terninger og legg de på toppen av pastaskruene.

Kutt pølsene i skiver og finsnitt vårløken. Legg de i kjelen.

Tilsett en boks hermetisk tomat, olivenolje, vann, buljongterning og pepper. Kok under lokk i 15 minutter.

Rør av og til slik at det ikke setter seg i bunnen.

Tips:

Har du grønnsaker som gulrot, squash, løk,
tomat, eller paprika tilgjengelig så kan disse
kuttes i små terninger og tilsettes sammen
med auberginen.
Pakk eventuelle rester i plastfolie og sett
i kjøleskap. Retten passer perfekt til lunsj
dagen derpå
.