Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

One-pot med aubergine, kjøttpølser og parmesan


2 voksne

1/2 pakke Fullkornsskruer 500g
1 stk Aubergine
1 stk Sjalottløk
1 pk  Kjøttpølser
1 boks Hermetisk tomat
0.33 ts Salt (B)
2 ss Olivenolje (B)
1.5 ts Krydderblanding til One-pot
8 dl Vann (B)
1 pakke Parmesan 50g

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Legg pastaskruene i en kjele.

Vask og kutt aubergine i ca. 1x1 cm store terninger. Skrell løk og kutt den i tynne skiver. Kutt pølsene i ca. 1 cm tykke skiver.

Legg alt på toppen av pastaskruene i kjelen og tilsett hermetisk tomat, salt, olivenolje, krydder og vann.

Kok under lokk i ca. 15-20 minutter til pastaskruene er ferdige. Rør litt underveis.

Riv parmesanen og strø over rett før servering.