1 pk Brokkolibuketter
1 pk Pulled pork
1 pk Nudler
Vann (B)
Salt (B)
1 Pak choi
1 pk Reddik
1/2 Rødløk
2/3 pk Cashewnøtter
1/2 Lime (limesaft)
Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Kutt brokkolitoppen i små buketter. Er du glad i brokkoli kan også stilken kuttes i tynne skiver.
Klem på posen med pulled pork slik at kjøttet går i stykker. Klipp opp posen og hell kjøttet og kraften over i en ildfast form (se tips). Stek i ovn i ca. 15 minutter.
Legg nudlene i en stor kjele og legg brokkoli på toppen. Fyll på med vann slik at det såvidt dekker. Tilsett ca. 1/2 ts salt per liter vann og kok i 4-5 minutter.
Vask og grovkutt pak choi og reddik. Skrell og finsnitt rødløk. Grovhakk nøttene.
Når koketiden er over tilsettes løken i kjelen. Bland godt sammen og sil deretter av vannet. Ha innholdet tilbake i kjelen og bland inn pak choi, reddik og pulled pork.
Dryss nøttene på toppen og klem over limejuice rett før servering.
Tips
Ønsker du mer smak og styrke i kjøttet kan du krydre pulled
pork med salt, pepper og chiliflak før den går i ovnen.
Ønsker du en søtere smak kan du krydre med litt brunt sukker
istedenfor chiliflak.
Bruk helst en ildfast form som ikke er så veldig stor i forhold til
kjøttstykket.