Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Nudelsuppe med kylling, vannkastanjer og sukkererter


2 voksne

1 stk Gulrot
1 stk Rød paprika
1 pakke Sukkererter
1.5 ss Ingefær
1 boks Vannkastanjer
2 Kyllingfileter
1.5 ss Stekeolje (B)
1 terning Grønnsaksbuljong (B)
6.5 dl Vann (B)
1 pakke Eggnudler á 75g
Salt (B)

Skrell og kutt gulrot i strimler. Vask, rens og kutt paprika i tynne
strimler. Vask og del sukkererter i to på langs. Skrell og finhakk
ingefær.

Sil laken av vannkastanjene.

Kutt kyllingen i strimler på ca. 1x5 cm. Stek kyllingstrimlene i en kjele
med stekeolje i ca. 3 minutter.

Legg paprika, gulrot, vannkastanjer, ingefær, buljongterning, vann og
nudler i kjelen og kok opp under lokk. Kok i ca. 5-6 minutter til kjøttet
er gjennomvarmet.

Når koketiden er over tilsettes sukkerertene i suppen. Smak til med
salt.

Ha gjerne i mer hakket ingefær etter smak.