2/3 pakke Risnudler
Vann (B)
Salt (B)
Bakepapir (B)
2/3 stk Brokkoli
*Søtpotet
1 pakke Sukkererter
1 pakke Cashewnøtter
3 ss Stekeolje (B)
1 ts Salt (B)
1/2 ts Pepper (B)
2 ss Grønn currypaste
1 boks Kokosmelk
3 ss Soyasaus (B)
1/2 stk Lime
1 pakke Koriander
Sett stekeovnen på 225 grader. Kok nudler etter anvisning på
pakken. Sil av vannet.
Kle et stekebrett med bakepapir.
Del brokkoli i buketter, skrell søtpotet og skjær i terninger på ca. 1x1 cm. Snitt sukkerertene. Grovhakk cashewnøttene.
Fordel søtpotetene på stekebrettet, ha over stekeolje/olivenolje, salt og pepper. Stek i 15-20 minutter.
Varm opp olje til høy varme i en stekepanne. Ha i brokkoli og
sukkererter og fres til de begynner å bli gylne. Legg de til sides og
dekk til slik at de holder varmen.
Skru varmen ned litt i pannen. Ha i currypaste og la den steke i et par minutter.
Hell på kokosmelk og soyasaus. La det småkoke i 4-5 minutter.
Ha i søtpotet, brokkoli, sukkererter, limesaft og nudler. Topp med
koriander og cashewnøtter.
Servér i dype skåler.