Logg inn

Mexikansk suppe


2 voksne

1 boks Mais
1 pakke Hermetiske linser
1 stk Løk
1 stk Paprika
1 1/2 ss Stekeolje (B)
Ca. 1 ts Tacokrydder
1 boks Hermetisk tomat
5 dl Vann (B)
1 pakke Pulled pork (550g)
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1 pakke Revet mozzarella

Fremgangsmåte

Sil laken av mais og linser, skyll de raskt. Skrell og finhakk løk. Vask, rens og finhakk paprika.

Stek løk og paprika blank sammen med tacokrydder i en kjele med stekeolje i ca. 3 minutter.

Tilsett mais, linser, hermetisk tomat og vann. Kok under lokk i ca. 15 minutter. Tilsett litt mer vann om du synes suppen virker for tykk.

Bruk to gafler til å rive pulled pork i små biter. Tilsett kjøttet i kjelen med suppe.

Kok opp og krydre med salt og pepper etter smak.

Servér suppen toppet med revet mozzarella.

Tips:

Ønsker du mer smak i suppen kan du tilsette paprikapulver
(gjerne røkt) og chilipulver/kajennepepper (sterkt).
Rester? Legg innholdet i en lukket beholder og oppbevar i
kjøleskap. Retten passer godt til lunsj.