Logg inn

Malmin's utvalgte pølser med portobello og tomatsalat


1 voksen

1 Tomat
1 Rødløk
1/3 pk Basilikum
1 ss Olivenolje (B)
1/3 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1 pk Portobellosopp
1/2 Hvitløk
1 ss Stekeolje (B)
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 ss Smør (B)
1 pk Assorterte pølser

(B) bak en råvare betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare

Fremgangsmåte

Kutt cherrytomater i to (solo kutter tomaten i terninger). Finhakk rødløk og grovkutt basilikum.

Ha tomat, rødløk og basilikum over i en bolle. Bland inn olivenolje, salt og pepper.

Bruk en skje og skrap vekk de svarte skivene under sopphattene. Del soppen i to. Finhakk hvitløk.

Ha litt stekeolje i en stekepanne på litt over middels varme. Stek soppene pent brune på undersiden og dryss over salt og pepper. Skru ned varmen litt og ha i smør og hvitløk. Snu soppen og stek oversiden også. Pass på at ikke smøret brenner seg.

Kutt noen små snitt i pølsene på skrått og stek eller grill etter eget ønske.

Tips
Har du paprika til overs så smaker denne middagen godt med
ovnsbakt paprika.
Kutt da paprika i to og fjern skilleveggene og frøene. Legg
på et stekebrett og ha over olivenolje, salt og pepper. Stek i
stekeovn på høy varme til paprikaen gylner.